Unul dintre cele mai actuale și promițătoare proiecte de pe piața criptomonedelor astăzi este Notcoin (NOT). NOT operează pe blockchain-ul TON (The Open Network) și a primit deja sprijin din partea mai multor portofele custodiare de frunte, ceea ce indică un interes mare și stabilitate pentru proiect. Utilizatorii pot alege, de asemenea, soluții non-custodiale pentru stocarea și retragerea monedelor lor, inclusiv portofele hardware care oferă cel mai înalt nivel de securitate.

Ce este Notcoin?

Notcoin este un joc de „minerit” care a apărut pe Telegram la începutul anului 2024. Jocul era foarte simplu: jucătorii atingeau o monedă pe ecranul smartphone-ului lor, câștigând monedă în joc. Fiecare atingere adăuga un anumit număr de monede în contul jucătorului. Au fost introduse limite de timp pentru a preveni mineritul nesfârșit.

Pe măsură ce jocul se dezvolta și se transforma, jucătorii au reușit să acumuleze o cantitate semnificativă de monedă în joc. După listare, utilizatorii au avut ocazia să își vândă jetoanele, schimbându-le pentru alte criptomonede sau bani obișnuiți. Pentru a face acest lucru, trebuiau să retragă monedele lor într-un portofel criptografic care suportă blockchain-ul TON.

Când NOT a început să crească, interesul pentru el a crescut de zece ori. Nou-veniții, care doar atingeau moneda fără a aștepta niciun profit, s-au trezit brusc în nevoie de un portofel de încredere pentru a-și stoca noile active dobândite. Acum, cu NOT în plină ascensiune, este crucial să alegi un portofel responsabil, mai ales pentru cei care nu au experiență anterioară cu tranzacțiile de criptomonede și stocarea activelor digitale. Iată cum să o faci.

Criterii Cheie de Selecție

NOT este o criptomonedă tânără care nu este încă atât de susținută ca jucătorii de pe piață mai bine stabiliți precum Bitcoin și Ethereum. Prin urmare, trebuie luați în considerare mai mulți factori atunci când se alege soluția optimă. În primul rând, portofelul trebuie să suporte Ton Jettons; în caz contrar, stocarea, trimiterea și primirea de Notcoin nu vor fi posibile.

În al doilea rând, trebuie determinat tipul de portofel. Portofelele pot fi custodiare sau non-custodiare. În primul caz, o terță parte gestionează cheile de acces. Acest lucru este extrem de convenabil pentru utilizator, dar vine cu riscuri potențiale de hacking sau fraudă. Portofelele custodiare sunt, în esență, burse sau servicii specializate pentru stocarea și schimbul de jetoane. Portofelele non-custodiare oferă control total utilizatorului, deoarece aceștia își păstrează cheile. Astfel de portofele cripto sunt de obicei portofele hardware – dispozitive externe cu chei digitale.

Interfața portofelului este la fel de importantă: ar trebui să fie simplă, plăcută și intuitivă. Funcțiile esențiale, cum ar fi trimiterea și primirea NOT, verificarea soldului și vizualizarea istoricului tranzacțiilor, nu ar trebui să pună dificultăți pentru începători.

Am analizat mai multe portofele care suportă NOT, luând în considerare funcționalitatea, ușurința de utilizare, securitatea și reputația acestora. Această analiză ne-a permis să identificăm câteva dintre cele mai bune soluții disponibile în prezent utilizatorilor.

Cropty Wallet

Acest portofel custodiar suportă multiple blockchain-uri și permite conversia automată a jetoanelor între rețele. Acest lucru permite utilizatorilor să gestioneze activele pe diverse blockchain-uri fără efort, fără a-și face griji pentru compatibilitatea rețelei. Un mare avantaj este viteza și confidențialitatea tranzacțiilor.

Portofelul garantează cel mai înalt nivel de securitate, inclusiv autentificarea în doi factori prin email, SMS, număr de telefon sau Telegram. Se acordă o atenție specială protejării cheilor private și a activelor cripto împotriva pierderii și furtului. În plus, suportul non-stop și un program de referință fac acest portofel cripto atractiv pentru utilizatorii care doresc să câștige recompense pentru aducerea de noi participanți.

Telegram Wallet

Acest portofel chatbot este integrat în mesageria Telegram, făcându-l extrem de ușor și convenabil de utilizat chiar și pentru începători. Utilizatorii pot efectua operațiuni cu monede NOT și alte criptomonede direct în aplicația Telegram, asigurând acces rapid la activele lor.

Portofelul suportă transferuri instantanee, fără comision, între utilizatori în chat-uri, ceea ce este deosebit de convenabil pentru tranzacții frecvente. Totuși, securitatea portofelului este strâns legată de securitatea contului Telegram în sine, așa că este esențial să se acorde o atenție specială protejării contului.

TonKeeper

Acest portofel non-custodial a fost conceput pentru a funcționa cu blockchain-ul TON și suportă NOT. Are cod sursă deschis, permițând comunității active să îmbunătățească continuu funcționalitatea și securitatea acestuia. Integrarea profundă cu ecosistemul TON face acest portofel cripto o alegere ideală pentru utilizatorii care lucrează în cadrul acestei rețele. Interfața este simplă și deosebit de convenabilă pentru dispozitive mobile. Platforma multifuncțională permite gestionarea eficientă a activelor și tranzacții în timp real.

Trust Wallet

Trust Wallet este aplicația mobilă oficială a Binance, suportând peste 65 de blockchain-uri și mai mult de 4,5 milioane de criptomonede și jetoane, inclusiv NOT. O caracteristică unică a Trust Wallet este browserul Web3 integrat, care permite interacțiunea cu aplicațiile descentralizate. Utilizatorii își controlează cheile private, obținând un nivel ridicat de securitate. În plus, capacitatea de a câștiga dobânzi la 12 criptomonede diferite îl face atractiv pentru cei care caută oportunități de venit pasiv.

Viitorul NOT după listarea pe burse rămâne incert. În timp ce unii participanți la piață văd potențial pentru creșterea pe termen scurt a jetonului, perspectivele pe termen lung rămân discutabile. Prin urmare, cea mai optimă alegere pentru stocarea acestei criptomonede ar fi un portofel custodiar – complexitate minimă, confort maxim pentru tranzacții rapide.

Comments (5)

 1. MariaCrypto

  Notcoin pare a fi un proiect interesant, iar sprijinul primit de la portofelele custodiare de frunte îl face cu siguranță demn de luat în considerare. De asemenea, apreciez opțiunea de soluții non-custodiale pentru stocarea și retragerea monedelor, oferind utilizatorilor un nivel ridicat de securitate. Sunt curioasă să văd cum evoluează acest proiect!

 2. Mihaela94

  Consider că Notcoin este un proiect interesant și promițător, având în vedere sprijinul pe care îl primește și nivelul de securitate oferit de portofelele hardware. Sunt curioasă să văd cum se va dezvolta în viitor și cum va influența piața criptomonedelor.

 3. ElenaPopescu

  Consider că Notcoin este un proiect interesant și promițător, cu un potențial real pe piața criptomonedelor. Sprijinul pe care l-a primit din partea portofelelor custodiare de frunte indică o încredere solidă în proiect. Opțiunile non-custodiale oferite pentru stocare aduc un nivel înalt de securitate, ceea ce este crucial în acest domeniu.

 4. AnaMaria45

  Consider că Notcoin este un proiect interesant și promițător, cu potențial de creștere pe piața criptomonedelor. Este încurajator să observ sprijinul din partea portofelelor custodiare de frunte și opțiunea utilizatorilor pentru soluții non-custodiale, precum portofelele hardware pentru securitate sporită.

Leave a comment